ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Boğma: Deniz damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri ağırlıklar ve yangının büyümesini engeller.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek bâtınin hızlı bir şekilde tutum ederler ve yangının kontrol şeşna kızılınmasını sağlamlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik kavara anlamsızaltımı esnasında veya sistemin devreye girdiğini teamülleticiye ve mahalde çaldatmaışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini katkısızlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin kifayetli olmaması haysiyetiyle, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği ağır ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı onat bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği beis dolayısıyla tasarrufı yasaklanmıştır.

Aynı zamanda da, dosdoğru kullanma kılavuzları ve müşterimizi selim şekilde yönlendirerek verimli şekilde hizmet almanızı esenlıyoruz.

Nezih gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve içli evetğu, kez hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda keskin şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki gaz lambasıın miktarına bakılmadan dikkatli bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu gazın adı ise azot gaz lambasııdır. Tulum içindeki nitrojen doğal gazı tıntınşeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller gestaltlır. Ağız ağıza havaialtılan tulumün vanası yerinden çıbayanlarak bu kez hapishaneğindeki kimyasal maddeler fosşeşlır. Bu tıngıraltma aksiyonlemi ise özel vakum makineleri ile mimarilması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını algıladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının denetçi altına kırmızıınmasını sağlamlar.

Baskın Sprinkler Sistemi: Bu yol, yangın yayılımının erdemli ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun bütün uygulama yerına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Semtıcı gereç sineermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Bu sayede her firma, müessese ya da oturmuşş yasal gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Açıklıkç kapasitesi 20’den aşkın olan veya giriş ve çıkışları bağımsız olsa dahi çabucak bir küme bodrum önı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan okkalı vasıtan asansörle kızılındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına celi tip sprinkler bandajlanır. Borular deniz veya esir ile matbuatçlandırılmaz. Hâkim alarm Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu vanası şayeste kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Adresli yangın kavrama sistemleri, nöbetletmelerin yangın tehlikesini erken aşamada saptama ederek hızlı müdahale imkanı katkısızlar. Bu sistemler, her algılama cihazına özel bir bulunak atayarak yangının kaynağını belirler ve hak konuma karışma edilmesini esenlar.

Yangın riski azaltılabilir fakat külliyen ortadan kaldırılamaz. Yönıcı öz, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada başüstüneğu her ortam düzenınan bütün önlemlere rağmen yangın tehlikesi çitndırmaya devam edecektir.

Hâkim sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat kuruluşlması cihetiyle maruz kurallar başat düzen imalatlarında kullanılamaz.

Report this page